fbpx

Fyn

Kattepasning på Fyn

Maria kører i området på kortet.

Kattepasning Fyn

Tlf.nr. 60  24 37 24

Mail: Mh@kittycare.dk

Bemærk Maria må kun tage 15 min vagter uden kattekasse, da hun er gravid.

Charlotte Koch kører i området på kortet

Kattepasning Fyn

Eller ringe og skrive til hende på

Tlf.nr.  23 95 38 95

Mail: ck@kittycare.dk

  • Syd Vestfyn 20 km radius fra Skovkrogen 1, 5683 Haarby.
  • I Assens, Glamsbjerg, Hårby og Fåborg

Præsentation af kattepasserne

Maria Hjelm

Jeg arbejder til daglig som pædagog i Årslev Børnehave og Vuggestue. Jeg har tidligere arbejdet i andre daginstitutioner og i Kiwi Minipris.

Jeg har været en del af Team Kittycare siden november 2018. Jeg er vokset op i Nr.Broby og har gennem min barndom haft 4 hamster, 7 katte, 4 marsvin og 1 hund. Jeg er en glad og udadvendt pige som elsker dyr og sætter en stor ære i, at give jer og jeres dyr den bedste oplevelse.

Størstedelen af min fritid foregår i Haarby hvor jeg spiller teater samt underviser et ungdomshold. Udover teater bruger jeg min fritid på at hækle.

Jeg har erfaring med pasning af:
  • katte

  • hamster

  • marsvin

Præsentation af Charlotte

Jeg har passet katte i mit eget firma i 5 år nu og jeg har mange tilfredse kunder og glade og rolige katte. Gå til siden anbefalinger, hvis du vil læse lidt om hvad kunderne synes.

Før jeg startede Kittycare, passede jeg ved venner og familie og jeg har haft kat hele livet. Jeg har haft katte med lidt forskellige personligheder i alle aldre og med forskellige udfordringer, både problemer med adfærd og helbredet

Mit trick til en glad kat er masser af leg/aktivering og nus, hvis katten vil have det. Jeg respekterer nemlig altid når katten ikke gider mere, men placerer mig så den kan se mig, så den ved hvor den kan få mere nus og leg, hvis den vil og så taler jeg til kattene og synger sange for dem istedet.

Jeg har også en del erfaring med kaniner

Kaniner kan også aktiveres med leg og nus og en luftetur i sele ( hvis de er vant til det ). Mine angora kaniner løb frit rundt udenfor, hvis man har andre racer kan det godt anbefales med et nedgravet hegn i et afgrænset område, da de graver haven op. Turene udenfor gør at deres humør bliver bedre og deres knogler bliver stærkere, når de får rørt sig.

Min baggrund

Jeg er uddannet keramiker fra Designskolen i Kolding, Advokat sekretær og markedsføringsøkonom.

I min fritid er jeg meget kreativ og jeg har en mand og 2 små børn, som jeg elsker at bruge tid med. Vi har også 3 katte og en masse høns.

Så har jeg også skrevet lidt om hvorfor jeg startede firmaet her
Jeg har erfaring med pasning af:
  • katte

  • hunde

  • kaniner

  • gnavere

  • fugle

Ring eller skriv endelig en mail til mig hvis du har nogen spørgsmål om datoer, koncept, afdelinger m.m

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Charlotte Koch
Kattepasser Charlotte