fbpx

Hundepassere

Aalborg

Camilla Pedersen kører i Aalborg.

Tlf.nr.: 51 83 67 96

Mail: cp@kittycare.dk

Jeg har stor erfaring med hunde
Jeg har to hunde som jeg bruger meget tid på. Jeg har haft hunde i 21 år og har en stor viden om hundes adfærd, sundhed, træning mm.
Dyr er min store interesse og jeg har da også haft mange forskellige dyr både egne og dyr i pleje. Det har en stor værdi for mig være med til at skabe trivsel og tryghed for dyr gennem en indsigt i og hensyntagen til det enkelte dyr og dettes behov, sind og situation.
Jeg kan tilbyde alene træning, hvis du har en hvalp eller en unghund der skal lære at være alene hjemme.
Derudover har jeg arbejdet seks måneder i en dyrepark og passet alt fra høge og vaskebjørne til lamaer og marsvin.
Som person er jeg imødekommende, lydhør og ansvarlig.
Jeg er desuden uddannet pædagog og cand. mag. i læring og forandring og bor i Aalborg sammen med Jesper.
 Kattepasser

Odense

Pernille Larsen kører i Odense.

Tlf.nr.  22 93 54 66

Mail: pl@kittycare.dk

Jeg hedder Pernille og er uddannet biolog med speciale i dyrs lyd, kommunikation & adfærd, samt tidligere udlært dyrepasserassistent. Derudover har jeg haft diverse studiejobs indenfor undervisning, hjemmepleje, service og rengøring. Jeg er udpræget gør-det-selv menneske samt stor natur- & dyreentusiast, hvilket også afspejler sig i min fritid. Samtidig er jeg frivillig førstehjælper for Danmark Redder Liv.

Jeg bor i rækkehus i Odense med min trofaste følgesvend (schæfer-/labradorblandingen Quyo) men kommer oprindeligt fra Lolland. Jeg fik min første hund som 12-årig, hvorved grundstenen for min interesse for dyr, adfærd og træning begyndte. Hele mit liv har jeg haft med dyr at gøre – både privat og uddannelsesmæssigt – hvilket ikke bare har givet mig en stor viden, men også uundværlig praktisk erfaring med en bred skarer af dyr.

Jeg er ansvarsbevidst og stabil, med begge ben solidt plantet på jorden. Jeg ved at du som ejer kender dit dyrs, måske til tider finurlige, adfærd bedst. Så er altid åben for Jeres input, så jeg kan sørge bedst muligt for Jeres firbenede mens I er hjemmefra.

Hundepasser Pernille

 

Århus

Sara Stuhr kører i Århus C og Århus S

Tlf.nr. 24810130

Mail: ss@kittycare.dk

 

Jeg er 31 år gammel. Jeg bor i en lejlighed i hjertet af Aarhus, sammen med min kæreste.

Jeg er vokset op på landet omgivet af mange forskellige dyr, bl.a. katte, hunde, høns og kaniner. Dyr har derfor også altid fyldt meget i min fritid, lige som musik har.  Jeg synger i to rigtig gode kor og passer en dejlig hest, som jeg elsker at nusse om og ride på.

Efter endt studentereksamen i 2006, har jeg tilegnet mig erfaring inden for både dyrepasserfaget, sygeplejefaget og pædagogfaget og senest har jeg arbejdet i en hestestald hvor jeg dagligt har haft ansvaret for 8-10 heste.

Jeg er empatisk, rolig, åben, imødekommende, pligtopfyldende og fleksibel.

 

 

Kattesitter kattepasser
Hundelufter Sara