fbpx

Job/nye områder.

Nye områder

Hvis du bor i et område som Kittycare ikke dækker, og er interesseret i at blive kattepasser, må du meget gerne sende mig en mail, da vi hele tiden udvider vores områder.

Så hvis du kender andre, der kunne være interesseret i at hyre Kittycare i dit område eller andre områder, så få dem endelig til at skrive, da vi udvider til de områder hvor der er flest forespørgsler.

Send en ansøgning til ck@kittycare.dk

Ledige stillinger

Hvis du brænder for at arbejde med katte og andre dyr, og går op i at de skal have den bedst mulige pasning mens deres ejere er på ferie, er du velkommen til at sende mig en ansøgning, hvor du svarer på stillingsopslaget herunder og et CV til ck@kittycare.dk. Jeg gemmer kun ansøgningen i 6 mdr.  da Kittycare lever op til kravene i persondataforordningen.

Vi søger pt. nye folk i Randers, Odense V, Aarhus V, Hellerup/Gentofte, Holte/Nærum, Vedbæk/Kokkedal, Humlebæk, Espergærde/Helsingør, Farum og Hillerød og alle de andre steder i København, hvor vi ikke har nogen i forvejen. Tjek områderne her: www.kittycare.dk/koebenhavn/

Vi leder efter nye katteglade mennesker til Team Kittycare.

Vi tager ud til kunderne, og passer deres kat, når ejerne er på ferie, indlagt eller på weekendtur.
Du skal bo i et af områderne på kortet herover, skriv derfor din adresse i ansøgningen.
Du skal være villig til at bruge din egen bil.

Kvalifikationer:
Du skal:
Kende til almindelig brug af word og pc
Have en ren straffeattest
Være rigtig glad for katte
Være kunde,- og serviceminded
Kunne tale og skrive dansk

Personlige karaktertræk: Ansvarsfuld, ærlig, selvstændig, fleksibel og du skal kunne tale med alle mennesker.

Du skal have en telefon, hvor du kan hente en app, der registrerer timer, en PC du kan medbringe til kundemøder og evt. en printer, så du kan printe samtykkeerklæringer ud til kunderne. Du får et vederlag hver måned, du arbejder, for at benytte dine egne ting.

Det vil være en fordel men ikke et krav, hvis du kan:

Lægge opslag op på Instagram.
Have mod på at gå ture med hunde eller passe andre dyr.

Du må i ansøgningen meget gerne beskrive dig selv med nogle karaktertræk.

Du skal være sikker på at det er et job du kunne tænke dig i en længere periode, så kunderne ikke skal skifte kattesitter for ofte.

Vær opmærksom på, at det er kun et bijob, og at vi ofte arbejder mens andre holder ferie. Vagterne er dog meget korte, så man kan passe det ind de fleste dage på året. Du kan have dette job ved siden af fuldtidsjob, altså som deltidsjob og eller studiejob. Timerne varierer meget efter sæson.
Vi mødes til personaledag cirka 2 gange årligt, hvor vi hygger, spiser god mad, deler erfaringer og får mere viden om emner der berører katte.