fbpx

Midtfyn

Kattepasning på Fyn

Mette kører i området på kortet

Tlf.nr. 26 71 64 86
Mail: ml@kittycare.dk

Præsentation af kattepasser

Mette

Mit navn er Mette, er 26 år og bor i hjertet af Odense sammen med min kæreste og min kat Gin. Til daglig arbejder jeg i servicebranchen.

Som yngre rejste jeg rundt i verden for, at opleve dyrelivet. Jeg har været på safari og passet vilde elefanter og her startede min store interesse for dyr.

Jeg har boet på en gård med 20 katte, høns, fisk og køer og elsker at være omgivet af dyr og give dem en masse kærlighed.

Det sidste års tid, har jeg, i min fritid, været frivillig hos Dyrenes Beskyttelse i Ejby, det er et job jeg elsker. Her har jeg primært med katte og hunde at gøre, og har gennem tiden håndteret omkring 1000 katte. Jeg har erfaring med vilde katte, bange katte og killinger. Jeg er også vant til hunde i alle størrelser og er vant til både at lufte og træne dem. Derudover har jeg også passet gnavere, som kaniner, marsvin og rotter. Som person er jeg meget omsorgsfuld, rolig og loyal.

Jeg har arbejdet på dyreklinikker og vil gerne arbejde mere med dyr. Derfor vil jeg utrolig gerne passe dit kæreste eje.

Jeg har erfaring med:

  • Katte
  • Hunde
  • Gnavere
  • Høns
  • Fisk
Kattepasser Mette