fbpx

Sydlige København og Frederiksberg

Joan kører i området på kortet

Kontakt Joan:

Mail: jr@kittycare.dk

Tlf. nr. 41 83 22 06

Præsentation af Joan

Lad mig passe kærligt på dit elskede kæledyr, mens du trygt kan være bortrejst. Jeg har et kæmpe dyrehjerte og er en erfaren, pålidelig kattesitter, der lejlighedsvist passer familie og venners katte. 
Jeg er opvokset med 2 hunde, og har selv haft flere katte i mit voksenliv.
Da katte er meget knyttede til deres territorie, og hurtigt kan blive utrygge og stressede ved at blive fjernet fra deres velkendte og trygge omgivelser, er det min erfaring, at ved at lade din kat blive passet hjemme i vante omgivelser, hvor den er tryg, kommer du hjem til en tilfreds og glad kat.
I mit arbejde hos Kittycare er det vigtigt for mig at tage udgangspunkt i jeres behov, samtidig med at det profesionelle tillidsforhold opretholdes. 

Jeg har erfaring med at passe katte, hunde & gnavere.

Arbejdsmæssigt er jeg uddannet inden for kontor samt inden for sundhedssektoren.  

Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

kittycare
Average rating:  
 0 reviews