fbpx

Anbefalinger

Det siger kunderne om kattepasning i eget hjem:

Kittycare har igennem 8 år fået nogle rigtig gode anbefalinger, og du kan læse nogle af dem her:

We can highly recommend Winnie. She’s the best cat-sitter our cat has ever had. She is passionate and affectionate, very available and outgoing. She knows how to look properly after a pet and our cat really enjoyed her time with her.
Winnie has done such an amazing job and we can only say thanks to her and Kittycare!
From Giovanni and Sofi
Sofi - En glad kat
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kittycare
Average rating:  
 10 reviews
 by Elisabeth
Tryg og god kattepasning

Molly og Perle er blevet passet af Lena på bedste vis.
Det er dejligt, at misserne kan blive passet hjemme af en sød og dygtig kattepasser. Det er godt at tage afsted, når man ved, at misserne er i trygge hænder.
Dejligt at få sms om at alt er vel, samt at der ligger besked om, hvordan dagene er gået, når man kommer hjem.
Jeg kan varmt anbefale Kittycare.

 by Tina
Fantastisk ordning

Vores kat Hannibal er efterhånden blevet passet af Sara flere gange og de 2 synes at være det perfekte match. Vi føler os helt trygge ved, at overlade kat og hus til Sara. Nyder de daglige sms'er med billeder hvor vi kan se dyret stortrives og dejligt blomsterne også bliver holdt i live.
Vi kan kun give Kittycare og Sara de aller bedste anbefalinger.

 by Tove
rolig og glad kat

Mitzi havde haft det godt og trygt i sit eget hjem. hun blev nusset hver dag og fik mad efter den aftalte plan.
hver dag modtog jeg en sms med billede og opdatering - det var rigtigt dejligt...

 by Bo og jette
Vores siamesere

Vi kan på det varmeste anbefale kittycare. Charlotte passer vores siamesere flere gange om året og det er vi glade for. Vi har altid en time, da siamesere har brug for selvskab og meget hurtigt bliver lidt stressede. Vores katte er rigtigt glade ved Charlotte og hun får vores bedste anbefalinger.

 by birna bolvig
professionalitet, fleksibilitet og ordentlighed

Jeg har lige været indlagt på OUH og Charlotte har taget sig af min kat på 17 år med stor professionalisme. Ursula så fin ud og - jeg kunne både se og mærke på den at den havde haft det godt. Indlæggelsen trak ud og Charlotte viste sig at være fleksibel og passe den ekstra 4 dage selvom hun først fik besked dagen eller aftenen før. Ordentlighed er en kvalitet som præger Charlottes koncept og jeg kom hjem til en glad kat og et pænt hus. Jeg vil fremover kun bruge Charlotte da jeg har haft dårlige oplevelser med at komme hjem til en forstyrret kat, et tømt køleskab m.m.når jeg har haft 'bekendte' til at passe Ursula. Charlotte har en god forståelse af både kattens og ejerens behov i kritiske situationer.

 by Daniela

Vi og kattene er bare så glad for Charlotte og hendes sevice ( vi booker altid vandring af planter , tømning af postkassen og udluftning med) . Vi kommer altid hjem til meget tilfredse katte ,vel hydrerede planter og et hus med frisk luft.
Vi elsker KITTYCARE😻

 by kathrine kahr hansen

Vi har efterhånden fået passet vores kat Chewbacca en del gange af Charlotte. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger og 5 stjerner. Hun giver en omsorgsfuld pasning med masser af nus og aktivering. Vi kommer altid hjem til en glad og veltilfreds kat 😀 Derudover er vi rigtig glade for tilkøb af sms-service ved pasning. Herved får vi en rigtig god update hver dag om hvordan katten har det derhjemme samt et billede 🙂

 by Elise
Glade og rolige katte

Har haft Kitty Care til at passe vores katte i flere år, og er altid kommet hjem til rolige og glade katte.

 by Henny Lund Hansen

Kan helt klart anbefale Kittycare. Kattene er hjemme i deres vante omgivelser og bliver ikke utrygge ved at skulle et hen et til fremmed sted. Det er tydeligt at Charlotte er god til katte, hun var anerkendt med det samme. Jeg kommer hjem til nogle glade og rolige katte hvert gang de er blevet passet af Charlotte fra Kittycare.Der er også andre ting som tømning af postkasse mm. som man kan få pålideligt udført medens man er væk hjemmefra.

 by Charlotte
Pålidelig kattepasning

Rigtig god service.

Jeg har to indendørskatte, og har ofte haft svært ved at få veninderne til at passe dem, mens jeg er på ferie. Jeg ville være meget ked af, at skulle sætte dem i kattepension, og derfor er det for mig en super løsning at få Charlotte fra Kittycare til at komme og passe dem i deres eget hjem.

Charlotte kommer 1 time hver dag, mens jeg er på ferie og hun sender mig en SMS, hvori hun fortæller, hvordan det er gået.  Jeg føler mig helt tryg ved at lade Charlotte passe og aktivere kattene, og jeg har allerede på kort tid benyttet mig af hendes kompetencer flere gange og vil med glæde fortsætte med det i fremtiden.

Karina Lindhus

Maggie og Kenzie

_________________________________________________________________________

Jeg har gennem en del år haft Charlotte til at passe vores kat, når vi er på ferie.

Hun passer den i vores hjem 1 time om dagen.

Udover at sørge for kattens basale behov, leger og kæler hun med den til begges store fornøjelse.

Vi er hver gang kommet hjem til en rolig og glad kat.

Jeg kan derfor varmt anbefale Charlotte som en kompetent og erfaren kattepasser.

Christiane Olsen

_________________________________________________________________________

Det er bare super god service👍😻
Kh
Daniela med Flocke&Samson
________________________________________________________________________________

Jeg har en aktiv lille kat, Ronja, og når Charlotte passer hende, ved jeg, at der bliver taget sig ordentligt af hende.

Ronja er også meget social og har derfor stor fordel af at der er nogen, der rent faktisk gider at bruge tid på hende, udover det lavpraktiske, når jeg ikke er hjemme. Hun har helt klart været gladest og roligst når Charlotte har passet hende og så er det i øvrigt super lækker service lige at få en lille opdatering undervejs på ferien.

Charlotte kommer også ud inden pasningen for at møde katten og snakke om, hvordan den skal passes og alle informationer bliver gemt og tjekket op ved næste pasning, så der er helt styr på det – hver gang.

Helene Kirkegaard

__________________________________________________________________________________

Jeg har i mange år haft naboer til at give mine katte mad når jeg skulle væk et par dage. Men så fik jeg Hjalte og første gang jeg var væk en enkelt dag fra ham, var han meget vred på mig fordi naboen kun havde givet mad. Han slog efter mig og ville slet ikke tale med mig hele den næste dag.

Så fandt jeg Kittycare på nettet.

Charlotte leger og nusser med kattene og siden har Hjalte været en glad kat når jeg kom hjem. Jeg har 4 katte, og alle har det godt når jeg kommer hjem. Som om jeg bare har været væk et par timer. Plus Charlotte lukker høns ind og ud. Jeg beder altid om sms mens jeg er væk og det er så hyggeligt at få små rapporter hjemmefra. Nogle af dem er så søde at jeg har gemt dem.

Jeg har brugt Charlotte til at passe katte gennem flere år og nogen gange tænker jeg om ikke jeg kan finde på et sted at tage hen så hun kunne passe dem igen. Fordi det er så hyggeligt og fordi jeg gerne vil have hun beholder kontakten med mine katte.

Anne fra Faaborg.

En kommentar

  • Maja Laursen

    Den største tak og de varmeste anbefalinger til Anne Marie. Alle mine tre katte var rolige og glade da jeg kom hjem, og Anne Marie har haft god sans for deres meget forskellige personligheder og temperamenter. Jeg vil helt sikkert kontakte Anne Marie næste gang jeg har brug for hjælp.

Skriv et svar