fbpx

Nordsjælland

Christina passer i områderne Roskilde, Frederiksund, Jyllinge, Stenløse, Lynge, Farum, Værløse, Ballerup og området imellem, se kortet.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Christinas-omraade.jpg
Christina-2.png

Kontakt hende på:

Tlf.nr.  2819 2882

Mail: ct@kittycare.dk

Præsentation

Christina Theilgaard

Jeg er dyreelsker med stort D, dog med en svaghed for katte. Måske fordi jeg har haft kat hele mit liv, lige bort set fra de første år efter jeg flyttede hjemmefra. Lige nu ”ejes” jeg af Milton og Toby.
Jeg elsker kattens selvstændighed, hengivenhed og skønhed. Alle katte er jo forskellige og med forskellig personlighed og behov. Milton og Toby er 2 lidt nervøse katte, og jeg har derfor stor erfaring med at tilgå katte, som er lidt nervøse, eller som lige skal se nye mennesker an. Men jeg har også haft en kat som ”gik ind i folk med træsko” og elskede alt og alle. 
Jeg er aktiv og elsker at rejse, men elsker også bare at være hjemme og læse en god bog med en kat på skødet.
Når jeg har været ude og rejse, har jeg har haft mine katte passet både hjemme hos mig selv, hos venner og i kattepension. Jeg er overbevist om, at langt de fleste katte trives bedst med at blive passet hjemme (medmindre de er meget kontaktsøgende, og har brug for megen stimuli og kontakt). Især de 2 katte som jeg har nu, er jeg slet ikke i tvivl om, har bedst af at være hjemme i deres vante omgivelser. Når jeg ikke passer din kat/katte, underviser jeg i yoga rundt om på Sjælland.
Jeg er en kærlig, rolig og ansvarsbevidst person, og jeg glæder mig til at tage mig af din kat/katte, mens du er væk.Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er christina-theigaard-1024x920.jpg

Winnie Andersen

Winnie kører på Amager, i København og områderne på kortet.

Kontakt Winnie:

Tlf.nr.  28 55 68 03

Mail: wa@kittycare.dk

Præsentation af Winnie Andersen

Jeg er til daglig børnesygeplejerske. Jer er vild med alle dyr, og mit hjerte brænder især for kattene – derfor er jeg så heldig at bo sammen med en lille flok ‘pelskillinger’.

Min erfaring med kattene er at de foretrækker at være hjemme i vante omgivelser, der føler de sig trygge og afslappede. Derfor er jeg af den overbevisning at katte bør passes i deres eget hjem, når ejerne er bortrejste – og derfor vil jeg rigtig gerne passe jeres dyr, når i er på ferie.

Jeg har erfaring med katte, hunde og kaniner. Jeg er også frisk på at passe andre dyr, hvis  behovet skulle opstå.

Kattepasser København