fbpx

København

Kattepasning i København og på Frederiksberg

Christina kører i København og omegn på kortet

Tlf.nr.  2819 2882

Mail: ct@kittycare.dk

Amanda kører i Herlev og omegn på kortet


Tlf.nr.  60 60 96 20

Mail: ak@kittycare.dk

Sandra kører i området på kortet.

Kattepasning København

Tlf.nr.  28893439

Mail: sn@kittycare.dk

Natalie kører i Københavnsområdet på kortet

Tlf.nr. 28252201

Mail: nj@kittycare.dk

Præsentationer

Christina Theilgaard

Jeg er 52 år og dyreelsker med stort D, dog med en svaghed for katte. Måske fordi jeg har haft kat hele mit liv, lige bort set fra de første år efter jeg flyttede hjemmefra. Lige nu ”ejes” jeg af Milton og Toby. Vi bor delvist på Amager og i en kolonihave i Ballerup.  
Jeg elsker kattens selvstændighed, hengivenhed og skønhed. Alle katte er jo forskellige og med forskellig personlighed og behov. Milton og Toby er 2 lidt nervøse katte, og jeg har derfor stor erfaring med at tilgå katte, som er lidt nervøse, eller som lige skal se nye mennesker an. Men jeg har også haft en kat som ”gik ind i folk med træsko” og elskede alt og alle. 
Jeg er aktiv og elsker at rejse, men elsker også bare at være hjemme og læse en god bog med en kat på skødet.
Når jeg har været ude og rejse, har jeg har haft mine katte passet både hjemme hos mig selv, hos venner og i kattepension. Jeg er overbevist om, at langt de fleste katte trives bedst med at blive passet hjemme (medmindre de er meget kontaktsøgende, og har brug for megen stimuli og kontakt). Især de 2 katte som jeg har nu, er jeg slet ikke i tvivl om, har bedst af at være hjemme i deres vante omgivelser. Når jeg ikke passer din kat/katte, underviser jeg i yoga i København og på Frederiksberg.
Jeg er en kærlig, rolig og ansvarsbevidst person, og jeg glæder mig til at tage mig af din kat, mens du er væk. 

Christina Theilgaard

Amanda Klit

Mit navn er Amanda Klit. Jeg bor i et hus i Herlev, sammen med min kæreste, og vores Golden Retriever Charlie. 

Siden jeg var helt lille, har jeg elsket alle dyr. Jeg er vokset op med både hund og kat, og har arbejdet frivilligt i Thailand på en redningscenter for elefanter og herreløse hunde. 
Det sidste års tid har jeg passet hunde i alle aldre og størrelser i mit eget hjem, og glæder mig nu til at passe på din kat, eller andre kæledyr hjemme ved dig. Da jeg selv har haft kæledyr i mange år, ved jeg hvor vigtigt det er, at man kan overlade sit dyrbareste eje, i hænderne på en, der vil behandle det med kærlighed og omsorg, og den person vil jeg meget gerne være for dig. 🙂 

Jeg har mulighed for, at tage mig af både hunde, katte og gnavere. Hvis din kat eller andet kæledyr er lidt sky, skal jeg selvfølgelig nok tage ekstra hensyn. 


Sandra Bishof Nielsen

Mit navn er Sandra og jeg er 19 år. Jeg bor lige nu i Vallensbæk hos mine forældre, med vores hund Coco. Jeg har haft kat og hunde i mange år. Derudover har jeg også haft fisk og marsvin. Jeg er lige blevet færdig med min STX uddannelse, og arbejder lige nu på et lager i Avedøre. I min fritid træner og danser jeg, og jeg har danset nu i 5 år.

Jeg elsker dyr, og har også planer om at arbejde med dem. Mine fremtidsplaner er enten at tage en dyrepasseruddannelse eller tage på Politiskolen og komme inden for hundepolitiet.

Jeg elsker at være omkring dyr, da de får mig til at slappe af. Jeg er ofte også hjemme hos min kæreste som ejer 2 hunde og 7 katte, som jeg også er så heldig at passe engang imellem.

Dertil har jeg erfaring med at passe:

 • Kat
 • Hund
 • Kaniner 
 • Gnaver
 • Fisk
 • Hest
Kattepasser Sandra

Natalie Gøttsche Jakobsen

Jeg er 26 år gammel, og læser til daglig en kandidat i Analytisk journalistik. Jeg har været i Kittycares afdeling i Århus siden begyndelsen, men er nu flyttet til København, for at tage min praktik i hovedstaden.  Jeg elsker at tale med nye mennesker, og er meget åben og imødekommende. Jeg har altid været meget pligtopfyldende og ansvarsfuld, og sætter en stor dyd i at overholde mine aftaler.   I min familie har vi, siden jeg var teenager, haft to hunde, som jeg altid har holdt meget af. Vi har også i kortere perioder haft nogle fugle og en kanin. I en længere periode passede vi også min mosters kat, som jeg knyttede mig meget til. Lige nu bor jeg ikke et sted, hvor jeg må have husdyr, men det er klart min plan, at jeg en dag igen skal have en hund eller en kat, måske begge dele. Jeg har forholdvis stort hunde- og kattetække, og har kun oplevet, at dyr ret hurtigt bliver trygge ved mig. Jeg går generelt ind for, ved det første møde med en hund eller en kat, at lade dyret komme til mig. Selvfølgelig viser jeg en interesse for hunden eller katten, men jeg prøver aldrig at tvinge en kontakt igennem, hvis dyret ikke er med på det. Jeg har erfaring med pasning af følgende dyr:

 • Katte
 • Små og mellemstore hunde
 • Kaniner
 • Marsvin og hamstere
 • Små fugle
Katte passer kattesitter
Kattepasser Natalie