fbpx

København

Kattepasning i København og på Frederiksberg

Amanda kører i Herlev og omegn på kortet

Tlf.nr.  60 60 96 20

Mail: ak@kittycare.dk

Eva kører i Københavnsområdet på kortet

Tlf.nr.  40 58 28 28

Mail: eb@kittycare.dk

Sandra kører i området på kortet.

Kattepasning København

Tlf.nr.  28893439

Mail: sn@kittycare.dk

Natalie kører i Københavnsområdet på kortet

Tlf.nr. 28252201

Mail: nj@kittycare.dk

Britt kører i Frederiksbergområdet på kortet

Mail: bb@kittycare.dk

Tlf.nr.: 26364681

Præsentationer

Amanda Klit

Hej

Mit navn er Amanda Klit. Jeg bor i et hus i Herlev, sammen med min kæreste, og vores Golden Retriever Charlie. 

Siden jeg var helt lille, har jeg elsket alle dyr. Jeg er vokset op med både hund og kat, og har arbejdet frivilligt i Thailand på en redningscenter for elefanter og herreløse hunde. 
Det sidste års tid har jeg passet hunde i alle aldre og størrelser i mit eget hjem, og glæder mig nu til at passe på din kat, eller andre kæledyr hjemme ved dig. Da jeg selv har haft kæledyr i mange år, ved jeg hvor vigtigt det er, at man kan overlade sit dyrbareste eje, i hænderne på en, der vil behandle dem med kærlighed og omsorg, og den person vil jeg meget gerne være for dig. 🙂 

Jeg har mulighed for, at tage mig af både hunde, katte og gnavere. Hvis din kat eller andet kæledyr er lidt sky, skal jeg selvfølgelig nok tage ekstra hensyn. 

Eva Boyd

Mit navn er Eva og jeg er 29 år gammel. Jeg bor i en lejlighed i Valby, sammen med min kæreste, og vores 2 katte Amigo og Musser.

Jeg er vokset op på landet med masser af forskellige dyr omkring mig, bl.a. katte, hunde, heste og kaniner og dvs. gnaver. 

Dyr har altid været en stor passion for mig også altid fyldt meget i mit liv. Jeg har igennem mit forløb som dyrepasser lært at håndtere de fleste dyr, store som små – sky eller livlige. 

Derudover læser jeg biologi og er frivillig i et dyreinternat. Jeg er rolig, empatisk, imødekommende, pligtopfyldende og fleksibel.

Sandra Bishof Nielsen

Mit navn er Sandra og jeg er 19 år. Jeg bor lige nu i Vallensbæk hos mine forældre, med vores hund Coco. Jeg har haft kat og hunde i mange år. Derudover har jeg også haft fisk og marsvin. Jeg er lige blevet færdig med min STX uddannelse, og arbejder lige nu på et lager i Avedøre. I min fritid træner og danser jeg, og jeg har danset nu i 5 år.

Jeg elsker dyr, og har også planer om at arbejde med dem. Mine fremtidsplaner er enten at tage en dyrepasseruddannelse eller tage på Politiskolen og komme inden for hundepolitiet.

Jeg elsker at være omkring dyr, da de får mig til at slappe af. Jeg er ofte også hjemme hos min kæreste som ejer 2 hunde og 7 katte, som jeg også er så heldig at passe engang imellem.

Dertil har jeg erfaring med at passe:

 • Kat
 • Hund
 • Kaniner 
 • Gnaver
 • Fisk
 • Hest

Natalie Gøttsche Jakobsen

Jeg er 26 år gammel, og læser til daglig en kandidat i Analytisk journalistik. Jeg har været i Kittycares afdeling i Århus siden begyndelsen, men er nu flyttet til København, for at tage min praktik i hovedstaden.  Jeg elsker at tale med nye mennesker, og er meget åben og imødekommende. Jeg har altid været meget pligtopfyldende og ansvarsfuld, og sætter en stor dyd i at overholde mine aftaler.   I min familie har vi, siden jeg var teenager, haft to hunde, som jeg altid har holdt meget af. Vi har også i kortere perioder haft nogle fugle og en kanin. I en længere periode passede vi også min mosters kat, som jeg knyttede mig meget til. Lige nu bor jeg ikke et sted, hvor jeg må have husdyr, men det er klart min plan, at jeg en dag igen skal have en hund eller en kat, måske begge dele. Jeg har forholdvis stort hunde- og kattetække, og har kun oplevet, at dyr ret hurtigt bliver trygge ved mig. Jeg går generelt ind for, ved det første møde med en hund eller en kat, at lade dyret komme til mig. Selvfølgelig viser jeg en interesse for hunden eller katten, men jeg prøver aldrig at tvinge en kontakt igennem, hvis dyret ikke er med på det. Jeg har erfaring med pasning af følgende dyr:

 • Katte
 • Små og mellemstore hunde
 • Kaniner
 • Marsvin og hamstere
 • Små fugle
Katte passer kattesitter
Kattepasser Natalie

Mette Müller

Jeg er 43 år og bor i lejlighed i Brønshøj med min kat Møvsen. Til dagligt arbejder som driftassistent hos en vognmand i Brøndby. Min fritid bruger jeg hjemme med Møvsen og en god bog eller sammen med familie og veninder. Jeg har 2 voksne børn, som er fløjet fra reden. Jeg elsker katte og har altid haft kat. Der er intet mere hyggeligt og afstressende end en kats selskab. Jeg har ikke stor erfaring med andre dyr, men er ikke bange for at prøve med de rette instrukser. Jeg er meget pligtopfyldende og ansvarsbevidst og så har jeg et godt humør. Jeg har erfaring med at passe:

 • katte
 • fugle
 • fisk
 • rolige hunde

Britt von Baden

Jeg er en meget ansvarsbevidst og kærlig kattepasser, som elsker dyr. Jeg har erfaring med egne racekatte og har gået en del på udstilling. For mig er pelspleje og en god ernæring, noget jeg går meget op i.

Jeg er mig meget bevidst om, at dyr har forskellige behov. Eftersom det er jer, katteejere, som kender jeres katte allerbedst, er det meget vigtigt for mig, at gå grundig til værks, når vi mødes første gang.

Jeg glæder mig til at passe jeres katte og eller andre dyr. Jeg har erfaring med pasning af følgende dyr:

 • katte
 • fisk
 • hunde
Kattepasser Britt