fbpx

København

Kattepasning i København og på Frederiksberg

Lavendel kører i Københavnsområdet på kortet

Tlf.nr. 61 26 41 51

Mail: ls@kittycare.dk

Christina kører i København og omegn på kortet

Tlf.nr.  2819 2882

Mail: ct@kittycare.dk

Sandra kører i området på kortet.

Kattepasning København

Tlf.nr.  28893439

Mail: sn@kittycare.dk

Præsentationer

Lavendel Helena Daric-Schjøtt

Jeg er 16 år, og studerer til daglig på Niels Brocks Internationale Gymnasium.

Jeg er meget udadvendt, og elsker kontakt med både mennesker og dyr. Derudover er jeg meget pligtopfyldende og i særdeleshed meget målbevidst.

Jeg har altid haft en svaghed for børn og dyr, og har altid ønsket mig et kæledyr. Vi har aldrig måtte have pattedyr i vores lejemål, så jeg har altid søgt at passe kæledyr for venner og familie. 

Jeg glæder mig altså meget til samvær og pasning, af dit dyr i trygge omgivelser.

Siden jeg var lille, har vi haft fugle, og jeg har både haft undulater og en grå Jaco, papegøje. Jeg har altså meget erfaring med pasning af fugle. 

Jeg har erfaring inden for pasning af dyr, men jeg har også altid været videbegærlig, og er hurtig til at finde ny information, om specielle pasningsbehov, på nettet.

Jeg er altid i gang og meget aktiv, og går altså meget op i at dit dyr får den aktivering, som passer til dens behov. Både fysisk, men også mental stimulering, som er essentielt for alle dyr, da det både kan formindske stress og destruktiv adfærd. Det er noget jeg lægger meget vægt på ved pasning af dit dyr.

Er dyret meget sky eller territorial, har jeg tålmodighed, og tager gerne specielle hensyn til dette.

Jeg ser frem til at hjælpe dig, så du med ro i maven kan overlade dit elskede kæledyr til en stimulerende og tryg pasning.

Tilbyder pasning af:

Katte

Hunde

Fugle

Gnavere

Kaniner

Christina Theilgaard

Jeg er 52 år og dyreelsker med stort D, dog med en svaghed for katte. Måske fordi jeg har haft kat hele mit liv, lige bort set fra de første år efter jeg flyttede hjemmefra. Lige nu ”ejes” jeg af Milton og Toby. Vi bor delvist på Amager og i en kolonihave i Ballerup.  
Jeg elsker kattens selvstændighed, hengivenhed og skønhed. Alle katte er jo forskellige og med forskellig personlighed og behov. Milton og Toby er 2 lidt nervøse katte, og jeg har derfor stor erfaring med at tilgå katte, som er lidt nervøse, eller som lige skal se nye mennesker an. Men jeg har også haft en kat som ”gik ind i folk med træsko” og elskede alt og alle. 
Jeg er aktiv og elsker at rejse, men elsker også bare at være hjemme og læse en god bog med en kat på skødet.
Når jeg har været ude og rejse, har jeg har haft mine katte passet både hjemme hos mig selv, hos venner og i kattepension. Jeg er overbevist om, at langt de fleste katte trives bedst med at blive passet hjemme (medmindre de er meget kontaktsøgende, og har brug for megen stimuli og kontakt). Især de 2 katte som jeg har nu, er jeg slet ikke i tvivl om, har bedst af at være hjemme i deres vante omgivelser. Når jeg ikke passer din kat/katte, underviser jeg i yoga i København og på Frederiksberg.
Jeg er en kærlig, rolig og ansvarsbevidst person, og jeg glæder mig til at tage mig af din kat, mens du er væk. 

Christina Theilgaard

Sandra Bishof Nielsen

Mit navn er Sandra og jeg er 19 år. Jeg bor lige nu i Vallensbæk hos mine forældre, med vores hund Coco. Jeg har haft kat og hunde i mange år. Derudover har jeg også haft fisk og marsvin. Jeg er lige blevet færdig med min STX uddannelse, og arbejder lige nu på et lager i Avedøre. I min fritid træner og danser jeg, og jeg har danset nu i 5 år.

Jeg elsker dyr, og har også planer om at arbejde med dem. Mine fremtidsplaner er enten at tage en dyrepasseruddannelse eller tage på Politiskolen og komme inden for hundepolitiet.

Jeg elsker at være omkring dyr, da de får mig til at slappe af. Jeg er ofte også hjemme hos min kæreste som ejer 2 hunde og 7 katte, som jeg også er så heldig at passe engang imellem.

Dertil har jeg erfaring med at passe:

  • Kat
  • Hund
  • Kaniner 
  • Gnaver
  • Fisk
  • Hest
Kattepasser Sandra