fbpx

Om Kittycare

Mission, vision og værdier

Mission: Vi vil gerne give alle katte i Danmark muligheden for, at blive passet hjemme i trygge rammer af en pålidelig og rolig kattepasser.

 

Vision: Team Kittycare ønsker at blive Danmarks foretrukne kattepasserteam, for vi elsker vores jobs.

Værdier: Hos Kittycare er tryghed, tillid, ansvar og integritet i højsædet. Vi brænder for at gøre en forskel for dyrene, og vi har alle stor empati overfor, og kærlighed til dyr.

Om Charlotte Koch

 • Jeg er en iværksætterkvinde, der hele livet har nydt selskabet af dyr, og især er glad for katte og deres fantastiske personligheder.
 • Jeg er et stille og roligt gemyt, og det er mange katte/dyr trygge ved. Derfor er det også yderst sjældent, at jeg ikke kan gøre en sky kat tryg ved mig.

Min erfaring som kattesitter

Jeg har passet katte i mit eget firma i 8 år nu, og jeg har mange tilfredse kunder og glade og rolige katte. Gå til siden anbefalinger, hvis du vil læse lidt om, hvad kunderne synes.

Før jeg startede Kittycare, passede jeg katte hos venner og familie, og jeg har selv haft kat hele livet. Jeg har haft katte med forskellige personligheder, i alle aldre og med forskellige udfordringer. Jeg har haft katte med problemer med såvel adfærd og som helbred.

Mit trick til en glad kat er masser af leg, aktivering og nus hvis katten vil have det. Jeg respekterer nemlig altid, når katten ikke gider mere, men placerer mig, så den kan se mig, så den ved hvor den kan få mere nus og leg, hvis den vil, og så taler jeg til den, og synger sange for den i stedet.

Jeg har også en del erfaring med kaniner

Kaniner kan også aktiveres med leg, nus og en luftetur i sele (hvis de er vant til det). Mine angorakaniner løb altid frit rundt i haven, og hvis man har andre racer, kan det anbefales, at nedgrave et hegn i et afgrænset område, da de ellers graver hele haven op. Turene udenfor gør, at deres humør bliver bedre og deres knogler bliver stærkere, når de får rørt sig.

Min baggrund

Jeg er uddannet keramiker fra Designskolen i Kolding, advokatsekretær og markedsføringsøkonom.

Jeg har en mand og 2 små børn, som jeg elsker at bruge tid med. Vi har 3 katte og en masse høns. I min fritid er jeg meget kreativ.

Har du altid drømt om at passe katte og få penge for det?

Kittycare er altid på jagt efter nye samarbejdspartnere. Vi ansætter ikke længere kattepassere, men tilbyder, at du kan blive ”herre i eget hus”, eller rettere, at du kan oprette din egen kattepasservirksomhed. Vi hjælper dig i gang med det hele, sørger for markedsføring og eksponering, men de penge du tjener, går direkte i din egen lomme. Du skal altså hverken tælle timer sammen eller aflønnes med B-skat.

Du skal dog være dog opmærksom på, at man, som nystartet, sjældent har kunder nok til, at kunne betragte jobbet som kattepasser som et fuldtidsjob, men mere som et fritidsjob eller et supplerende job.

Vi søger samarbejdspartnere i hele Danmark. Også selvom vi allerede har dækket et område, kan du skrive til os. Vi udvider hele tiden. Så skriv endelig.

Kittycare lever op til kravene i persondataforordningen, så vi sletter al korrespondance efter 6 måneder.

 

3 kommentarer

 • Lene Juel

  Hej
  Jeg går ud fra det er dig der leder Kittycare, derfor skriver jeg nu til dig.
  Jeg havde lavet en aftale med Marianne Thomsen her på Fyn.
  Hun har været her på besøg og vi aftalte hvordan og hvorledes hun skulle passe mine katte i to uger i april, hvor jeg skulle til Thailand med min familie.
  Imidlertid er den rejse aflyst og lavet om til okt.
  Jeg har skrevet to gange til Marianne Thomsen vedr. det. Første gang skrev jeg den muligvis blev aflyst og næste gang, at turen er aflyst. Alt sammen p.gr. af corona.
  Men jeg kan slet ikke forstå hun ikke svarer mig, det plejer hun at være god til.
  Derfor skriver jeg her, for at være sikker på i ved det.
  Venlig hilsen
  Lene Juel

  • Charlotte Koch

   Hej Lene.
   Det er helt i orden. Det er mig der ikke har været opmærksom på at skrive til hende at du har skrevet. Vi er blevet væltet bagover af denne corona situation, med anden influenza og børnepasning. Jeg beklager det manglende svar og håber I kommer godt igennem denne periode.
   Med venlig hilsen
   Charlotte Koch

 • Pia Teller

  Hej, vi har benyttet jer før og været meget glade for det. Så nu håber vi, at I kan hjælpe os igen. Det drejer sige om sommerferien, hvor vi gerne vil i sommerhus og stadig har vores 4 katte, der gerne skal have lidt med hver dag. Vi er væk i uge 30-31-32. Kan det lade sig gøre? Svar her eller på tlf 28284583. Kh Pia

Skriv et svar