fbpx

Odense

Kattepasning i Odense

Anne Marie kører i området på kortet:

Tlf.nr.: 26 28 79 46

Mail: amf@kittycare.dk

Præsentation af Anne Marie

Jeg er 44 år, og bor sammen med min mand og vores ældre damekat Madame på 15 år i Bolbro i Odense. Da vi flyttede til Odense i 2014, oplevede jeg ved selvsyn, hvor stresset og syg en kat kan blive, når de vante omgivelser skiftes, ud og pasning foregår forskellige steder. Heldigvis fandt vi Charlotte og Kittycare.

På det tidspunkt havde vi to katte, og sikke en forskel det viste sig at gøre for kattenes velbefindende at blive passet hjemme hos sig selv. Vi havde glade katte og ingen stress, hverken hos tobenede eller firbenede, når pasning var nødvendig. Jeg glæder mig til at føre dette geniale koncept videre i Odense og omegn.

Min primære erfaring er pasning af de kære kattedyr. Jeg har, måske på nær et år eller to, altid haft følgeskab af en eller flere katte i mit liv. Dette blev, meget tidligt i mit liv, synliggjort ved, at mine forældre, i tidernes morgen, tog et billede af mig i barnevogn med en trofast ”vagtkat” ved min side. Så båndet til kattene blev meget tidligt ubrydeligt.

Men jeg har også masser af erfaring med pasning af andre dyr. Mine forældre havde et fritidslandbrug, og gennem min ungdom har vi sammen passet en broget samling af dyr. Vi havde hunde, geder, høns, heste, pindsvin, fugle og selvfølgelig katte! Jeg er vokset op efter devisen: ethvert levende væsen vi tager ind i familien, bliver en del af familien. Min erfaring er, at alle dyr har deres helt egen personlighed, og det er en stor gave at se den folde sig ud.

Jeg vil glæde mig til at passe godt på dit kæledyr, hvis du selv er forhindret, og kan træffes telefonisk efter klokken 14.00 på hverdage, og ellers er du meget velkommen til at sende en mail.

Jeg har erfaring med:

  • Katte
  • Hunde
  • Gnavere
  • Fugle
Kattepasser Anne Marie
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kittycare i Odense
Average rating:  
 0 reviews

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *