fbpx

Odense

Kattepasning i Odense

Anne Marie kører i området på kortet:

Tlf.nr.: 26 28 79 46

Mail: amf@kittycare.dk

Ved kørsel udenfor kortet faktureres pr. km efter statens takst 3,73 pr km.

Anne Marie holder ferie i uge 32, 33 og 34 2024

Kontakt Tina fra Munkebo eller Charlotte fra Vestfyn for afløsning i de uger

Præsentation af Anne Marie

Hej, mit navn er Anne Marie og jeg bor sammen med min mand i Bolbro i Odense. Da vi flyttede til Odense i 2014, havde vi to katte med.  Her oplevede jeg ved selvsyn, hvor stresset og syg en kat kan blive, når de vante omgivelser bliver skiftet ud med fremmede steder og megen transport. Heldigvis fandt vi Charlotte og Kittycare.
Det gjorde en verden til forskel for kattenes velbefindende. Slut med stress hos både de firbenede og tobenede. Glade og veltilpasse katte og dermed glade katte-ejere. Jeg glæder mig til at føre dette geniale koncept videre i Odense og omegn.
 
Min primære erfaring er pasning af de kære kattedyr. Jeg har, måske på nær et år eller to, altid haft følgeskab af en eller flere katte i mit liv. Dette blev meget tidligt i mit liv synliggjort ved, at mine forældre i tidernes morgen tog et billede af mig i barnevognen med en trofast “vagtkat” ved min side. Så båndet til kattene blev meget tidligt ubrydeligt.
 
Men jeg har også masser af erfaring med pasning af andre dyr. Mine forældre havde er fritidslandbrug og gennem min ungdom har vi sammen passet en broget samling af dyr. Vi havde hunde, geder, høns, heste, pindsvin, fugle og selvfølgelig katte! Jeg er vokset op efter devisen: ethvert levende væsen vi tager ind i familien, bliver en del af familien. Min erfaring er, at alle dyr har deres helt egen personlighed. Det er en stor gave at se den folde sig ud.
 
Jeg vil glæde mig til at passe godt på dit kæledyr, når du selv er forhindret.  Du kan træffe mig telefonisk efter klokken 14.00 på hverdage og ellers er du meget velkommen til at skrive en mail.
 
 
Erfaring med:
  • Katte
  • Hunde
  • Gnavere
  • Fugle
Kattepasser Anne Marie
 


Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kittycare i Odense
Average rating:  
 0 reviews

7 kommentarer

Skriv et svar