fbpx

Ribe og Esbjerg

Kattepasning i Ribe og Esbjerg området

Helene kører i området på kortet:

Tlf.nr.: 21 95 06 18

Mail: hh@kittycare.dk

Præsentation af Helene

Jeg hedder Helene og bor i Ribe. Jeg arbejder deltid hos en dyreværnsforening, blandt andet ved at skrive artikler til vores hjemmeside. Jeg har selv haft både kat og hund de sidste 20 år og ved, hvor meget det betyder for deres trivsel, at hverdagen er tryg og stabil. Katte knytter sig generelt stærkt til deres hjemmemiljø, og det kan være forbundet med stor uro at skulle hjemmefra, selv i en kortere periode. For nogle katte er det givetvis langt bedre at blive passet derhjemme i de omgivelser, de kender. Det behov kunne jeg godt tænke mig at hjælpe andre i Ribe-området med at få opfyldt. 

Det er en stor tillidssag at få et andet menneske til at passe sit kæledyr, og jeg garanterer, at jeg tager opgaven alvorligt. Jeg ved, at hver enkelt kat har sin helt egen personlighed, og at man som udgangspunkt skal udstråle ro og fremfor alt lade katten selv bestemme tempoet. Jeg imødegår gerne særlige behov såsom administration af medicin eller andet, og jeg sender billeder efter hvert hjemmebesøg. 

Jeg passer følgende dyr:

Katte

Gnavere

Kaniner

Fugle

kittycare
Average rating:  
 0 reviews