fbpx

Arion Original Large Breed 7,5 kg.

kr.329.95

Arion Original Large kattemad med kylling er lavet til store katte, for eksempel norsk skovkat eller ragdoll, der har særlige krav til ernæring. Den store kat har store knogler og derfor har den brug for den rette støtte til muskulatur og led.

Beskrivelse

Arion Original Large 32/19 kattemad er et fantastisk fuldfoder til din voksne kat af den store race

Arion Original Large kattemad med kylling er lavet til store katte, for eksempel norsk skovkat eller ragdoll, der har særlige krav til ernæring. Den store kat har store knogler og derfor har den brug for den rette støtte til muskulatur og led. Arion Orginal Large har et højt indhold af letfordøjelig protein fra kylling og leddenes udvikling understøttes af kollagen i foderet.

Arion har tilpasset foderpillerne i dette foder til den store kats tandsæt. Store katte kan finde på at sluge maden, hvis foderpillerne er for små, men her er den nødt til at tygge dem. Det er der mange fordele ved, blandt andet giver katten sig selv naturlig tandpleje ved at tygge, den får en bedre mundhygiejne og så er foderet lettere at fordøje.

Arion Original Large kattefoder med kylling er rig på vitaminer, antioxidanter og taurin, der alle er med til at give katten et stærkt immunforsvar og hjælper med at bevare et sundt hjerte. Et fornuftigt indhold af FOS og MOS er desuden med til at give din kat en god fordøjelse og en sund tarmflora.

Vigtige fordele

  • Ideelt foder til den store kat.
  • Glutenfri kattemad.
  • Indeholder taurin.
  • Letfordøjelig protein fra kylling.
  • Antioxidanter fra vitamin A, C og E der styrker immunforsvaret.
  • Vitaliserende L-carnitin.
  • Fructo-Oligo-Sakkarider (FOS) og Mannan-Oligo-Sakkarider (MOS), der bidrager til en sund tarmflora.

Arion Orginal Large 32/19 kattemad med kylling er et velsmagende og sundt tørfoder til ejeren af en stor kat

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Arion Original Large Breed 7,5 kg.”