fbpx

Grundlaget for kittycare

 Mission, vision og værdier

Mission: Vi vil gerne give alle katte i Danmark, muligheden for at blive passet hjemme i trygge rammer af en pålidelig og rolig kattepasser

Vision: Team Kittycare ønsker at blive danmarks foretrukne kattepassere, for vi elsker vores job.

Værdier: Hos Kittycare er tryghed, tillid, ansvar og integritet i højsædet. Vi brænder for at gøre en forskel for dyrene og vi har alle stor empati og kærlighed overfor dyr.

Om Charlotte Koch

  • Iværksætter kvinde på 40, der hele livet har nydt selskabet af dyr og jeg er især glad for katte og deres fantastiske personligheder.
  • Med et stille og roligt gemyt og det tror jeg der er mange katte/dyr der er trygge ved. Derfor er det også yderst sjældent at jeg ikke kan gøre en sky kat tryg ved mig.

Min erfaring som kattesitter

Jeg har passet katte i mit eget firma i 4 år nu og jeg har mange tilfredse kunder og glade og rolige katte.Gå til siden anbefalinger, hvis du vil læse lidt om hvad kunderne synes.

Før jeg startede Kittycare, passede jeg ved venner og familie og jeg har haft kat hele livet. Jeg har haft katte med lidt forskellige personligheder i alle aldre og med forskellige udfordringer, både problemer med adfærd og helbredet

Mit trick til en glad kat er masser af leg/aktivering og nus, hvis katten vil have det. Jeg respekterer nemlig altid når katten ikke gider mere, men placerer mig så den kan se mig, så den ved hvor den kan få mere nus og leg, hvis den vil og så taler jeg til kattene og synger sange for dem istedet.

Jeg har også en del erfaring med kaniner

Kaniner kan også aktiveres med leg og nus og en luftetur i sele ( hvis de er vant til det ). Mine angora kaniner løb frit rundt udenfor, hvis man har andre racer kan det godt anbefales med et nedgravet hegn i et afgrænset område, da de graver haven op. Turene udenfor gør at deres humør bliver bedre og deres knogler bliver stærkere, når de får rørt sig.

Min baggrund

Jeg er uddannet keramiker fra Designskolen i Kolding, Advokat sekretær og markedsføringsøkonom.

I min fritid er jeg meget kreativ og jeg har en mand og 2 små børn, som jeg elsker at bruge tid med. Vi har også 3 katte og en masse høns.

Charlotte Koch