fbpx
iværksætter
Iværksætter,  iværksætterhistorie,  katte

Til Gavn eller til Grin

En lille tanke om at starte et kattepasningsfirma

Da jeg fik ideen om at starte mit katte pasnings firma, gik jeg på markedsføringøkonom uddannelsen. Jeg fortalte min marketing lærer om min ide og han synes det var vældig morsomt..læs: lidt til grin. Jeg fik ideen til mit firma, da jeg havde passet kat for nogle af mine gode venner en del gange og de kom atter en gang hjem fra ferie, hvor de fortalte at deres kat var så glad for at se dem, til forskel for når deres nabo bare var ovre og fodre katten. Det vil sige at katten og den ejere havde stor gavn af noget jeg kunne og det gav dem en helt speciel glæde, når de kom hjem fra ferie og ikke mindst en ro når de var afsted, fordi de vidste at deres elskede kæledyr var i sikre hænder.

Mine egne katte har aldrig været glad for at blive transporteret eller være i nærheden af ukendte katte, som det jo er tilfældet når de skal i Katte pension. Så derfor tænkte jeg at der kunne jo være andre der havde gavn af min helt specielle måde at passe dyr på og det faktum at de kunne være hjemme i vante omgivelser. Jeg satte en annonce på siden guloggratis.dk og kort tid efter ringede min første kunde. Jeg gennemtænkte min måde at passe kat på og satte det hele i system. Ja det er da ikke så avanceret, tænker du nok. Men jo, det er det faktisk….. der skal tages højde for mange ting, når du får det store ansvar at passe på folks dyr i deres eget hjem, når de ikke er hjemme.

Jeg er nok lidt perfektionistisk og hader at begå fejl, i mit arbejde og derfor har jeg altid strakt mig langt for at gøre kunderne tilfredse. Hvis der så er sket en fejl, har jeg krøllet min hjerne for at være sikker på at denne fejl ikke kunne ske igen. Så nu er mit koncept færdigt og jeg har åbnet afdelinger i Aalborg, Århus, Odense, Vest Fyn og for nylig i Fredericia og Middelfart.

Jeg møder mange der synes at det er en skide god ide jeg har fået

men jeg møder desværre også mange der ikke tager mig eller mit firma seriøst. De griner og kalder mig crazy cat lady eller griner og peger når de ser min bil med reklamer på. Men helt ærligt…..Er det ikke bare super fedt at man kan være til gavn for en masse mennesker og deres dyr, gøre andre glade og trygge, at man kan give andre dyre elskere mulighed for at arbejde med dyr og skabe jobs med frihed under ansvar. Det at drive et firma, ligegyldigt hvad man sælger, indeholder alle de normale arbejdsopgaver som bogføring, marketing, salg, kundepleje og organisatoriske og lovpligtige opgaver.

Der er ingen i Kittycare der har fuldtidsjobs endnu, men vi har alle muligheden for at arbejde med noget som vi nyder og som skaber stor glæde for os.

Så få rørt lattermusklerne, så har Kittycare da gavnet mere end jeg regnede med, da latter jo er sundt for helbreddet og måske er der flere der så husker hvad vi laver i det lille pudsige firma på Fyn OG til dig der har en skør ide, spring ud i det, der er altid nogen der vil fortælle dig, at det kan du ikke leve af eller det er da helt åndsvagt det du har gang i. Brænder du for noget, kan det give dig en masse glæde og udfordringer/mulighed for at vokse og det er da ikke til grin.

Ejer af Kittycare.

Skriv et svar